Physis: Kävelyä jouluostoksilla

Aetheris: "Terve sielu terveessä ruumiissa"- Kukalie

Firmalla oli eilen pikkujoulut, ilta meni siis enemmän tai vähemmän sivistyneesti humaltuen ja tämä päivä  krapulapäivää viettäen.

Eilinen päivä ei ollut kuitenkaanpelkkää hipaa vaan aamulla kävin puolentoista viikon tauon jälkeen liikkumassa: Puoli tuntia pilatesta ja pälle Body Pump. Puolitoistatuntinen tuntui mahtavalta kun maltoin vielä tehdä Bp:n sarjat todella pienillä painoilla. Todella tunsin kuinka kroppa puhdistui ja viikon aikana kerääntyneet angstit liukenivat mielestä. Tänäaamuna krapula tuntuikin melkoiselta kun olen nyt viikon sairastellut ja kun vihdoin tervehyin niin omaehtoisella myrkytyksellä sain itseni taas hetkeksi vähintäänkin hataraan olotilaan. Ei ajoittainen krapula mielestäni kuitenknaa ole paha asia, itselläni näitä päiviä tulee todella harvoin ja kyllä mielellekin tekee hyvää välillä relata. Seuraava ei taida fysiologisesti olla ihan totta mutta ajoittainen juhlinta tuo mielestäni treenaamiseenkin lisää puhtia kun päivän kraulatuotkion jälkeen tuntee kovin selvästi kuinka mahtavaa on kun terve sielu voi asua terveessä ruumiissa.

Luonnettani vielä kasvattaakseni kävin ilatapäivällä pää tutisten ostamassa systerin lapsille joululahjat Stockmannin meluisalta ja täydeltä leluoastolta. Tämän äärikokemuksen jälkeen palkitsin itseni Pepsillä, pannupitsalla ja valkopsipulileivillä...oujee.