Physis: 45 minuuttia juoksua

Aerthesis: " Living is the art of loving, Loving is the art of caring, Caring is the art of sharing, Sharing is the art of living."  -Kukalie

Päivä on kulunut proosallisesti silittäessä ja skraga-paita-yhdistelmiä valitessa, joten kirjoitetaan eilisestä. Sillä silloin olo oli kuin osalla koneessa.

Töissä tilanne äityi nimittäin vääjäämättömän tanakasti tilanteeseen, jossa olo oli kuin suuressa koneistossa, jossa ei yksittäisen osan hammaspyörien katkeilu tahi sinisen savun pölläyttely tunnu missään. Filmissä vilisivät pätkät elokuvasta Nykyaika, jossa kulkuri liukuu pitkin koneen rattaita. Olo oli kuitenkin energinen, joten päätin viettää myös illan hikipeijaiset osana konetta. Ohjelmassa oli siis pakkotahtista juoksua matolla. Tunnelman tiivistämiseksi pistin vielä napit korvaan ja nappeihin sopivan räyhäkästä teollisuus-metallia. Juoksukulman säädin yhteen asteeseen ja perusnopeuden 11 kilometriin tunnissa. Tästä perusnopeudesta tein sitten ajoittaisia nousuja 13 kilometriin tunnissa.  En uskalla suositella sessiota kenellekään hyvänä kokemuksena, mutta kokemuksena kyllä. Sillä homma toimi ja olo oli kuin robotilla, jopa niin että poistuessani kardiosalista jalkani olivat niin matonviemät että meinasin kaatua matalalla askelmalla.

Illan voittokortin ja punatähden saa kuitenkin Tähtisilmä, joka jaksoi kuunnella juoksumattokokeilun jälkeen hyttysen ininää ja sai vielä nostettua angstissa kylpeneen itikan ylös illan viimeisilleauringonsäteille kuivimaan. Tyydyn siis vain kiittämään ja toteamaan että Tähtis on ihmeellisen ihq ja minä ihmeellisen onnekas.