Physis: makoilua, ruoan laittoa sekä pullan leivontaa, kevyt kävelylenkki<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aetheris: "Syö leipää laskiaisena, niin pääsiäisenä pingot paremmin." –Tähtisilmä

 

 

Päivä on kulunut leppoisasti makoillen, itseään sivistäen ja itseään paremmasta seurasta nauttien sillä minulla on ollut naisellista seuraa, joka on tänään näyttänyt uusia puolia itsestään. Kotonani leivotaan nimittäin sen kaksivuotisen historian (=minä osakkeenomistajana) aikana ensimmäisen kerran pullaa. Nämä laskiaispullat nautitaan vieläpä perinteisen laskiasiherkun, hernerokan jälkiruokana.

 

Eilen nautiskelimme Tähtisilmän kanssa kauniista, aurinkoisesta ja hämmentävän keväisestä lauantai-iltapäivästä kävellen Kallion kukkuloilta Kaivarin rannoille. Saatuamme vajaan tunnin kävelyn tuloksena mukavan punaiset posket ja kaipuun lämpöiselle juomalle, poikkesimme kahville Cafe Ursulaan. Siinä vaiheessa iltapäivä alkoi jo pimetä ja tulimme julkisilla takaisin kotikulmille.

 

Summasummarum...viikonlouna Suomeen syntyi uusi kurlinguru, jääkiekkojoukkue voitti olympia- hopeaa ja Hyttynen nautiskeli ressittömästä liikahtelusta ja nautinnollisesta mitääntekemättömyydestä- Ugh!