Physis: Kaksi kertaa Tölikän ympäri 45 minuuttia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aetheris: "  Kaikki eivät voi ja jotkut eivät viitsi…" Ihaa

 

 

49559.jpg

Kotikylän rajalla.

 

Aikuisen  Mielen havaintoja Maaliskuussa 2006: Sisäinen Suoritusurheilijani on hävinnyt – tai ainakin sen tavat ovat muuttuneet. Viimepäivien aikana olen huomannut monta mukavaa merkkiä siitä. Ensimmäinen merkki: Tänään lenkille lähtiessäni huomasin kotiovella (jo oven sisäpuolella) että en ole asentanut nopeusmittaria paikoilleen ja lähdin siltikin lenkille ilman sitä ja saatoin vielä nauttia lenkistä täysin siemauksin. Itse asiassa lenkki ei ollut kehta kertaa Tölikän ympäri sillä toisella kiekalla oikaisin keskeltä Tölikkää menevää jääpolkua –  olo oli kuin olisin lumisella pellolla juossut…löytyy siis Töölöstäkin peltoja – talvella. Toinen merkki: Olin eilen piiiiiitkällä ja mukavalla lenkillä Enkelin kanssa ja meillä oli hauskaa vaikka puhuimme kivuliaistakin asioista, joista emme ole millään aiemmilla useista yhteisistä lenkeistä puhuneet.

 

Summasummarum. Tärkeintä sisäiselle suorittajalle ei olekaan enään hikoillut kilometrit tai säästetyt minuutit vaan kokemukset, ajatukset ja tunteet, joita lenkki ja lenkkiseura herättävät. Kilometrit ja hiki seuraavat sitten perässä ja vain ajoittain noiden edellä mainittujen rinnalla kisaten.

 

49564.jpg

Enkeli