Physis: Hyötykävelyä

Aetheris: "When in doubt, tell the truth." - Mark Twain

Kuuma ilma vie voimat ja ruokahalun, en tosin tiedä missä järjestyksessä- mutta kuitenkin. Olin eilen pitkästä aikaa spinnissä, jossa hiki irtosi siihen tahtiin että nestevaje tuntuu vielä tänäänkin. Huteran olon vuoksi pyhitinkin tämän päivän kesävaatteiden hommaamiseen. Muutenvaankivaahuomata, kuinka hauskaa onkaan taas kirjoittaa hiukan aktiivisemmin - ajatukset jäsentyy, vaikka ruudulle tuleva teksti näyttää ainavaan sekavammalta....

Juttelin tänään muuten ystäväni kanssa, joka harrastaa liikuntaa enemmän voimanhankinnan näkökulmmasta. Hän kehui kovasti sivustoa nimeltä pakkotaoisto. com. Itse olen tuota osoitetta rautaisen maineensa vuoksi kartellut ja sen sijaan seuraillut fillarilehden keskusteluita ja ajoittain myös Keho.netin tarinoita. Muttamutta ihan hauskaa tarinaahan myös tuolta Pakkiksesta meille oravaosaston liikkujille löytyy. Hilpeää on muuten huomata että samat aiheet pyörivät melkeinpä kaikilla keskustelupalstoilla: Miten reenata maralle, kuinka vähentää rasvasoluja peffasta ymsyms. Keskustelun kulku on myös melko yhtenäinen kuten kaikissa netin keskusteluryhmissä: Tulisieluinen oman mielipiteen puolustaminen ja välillä myös yhtä tulisieluinen keskustelukumppanin mieliiteen tyrmääminen, joko ihan loogisin argumentein, silkkaan faktaan perustuen tahi sitten ihan vaan inttämällä.

Ja nyt kun muistan. Täytyy etsiä kirja nimetä The Fountainhead. Ehdin lukea kollegan pöydää olleesta kirjasta vain takakannen tekstit ja muutaman rivin Wikipediasta, mutta jotenkin se jäi kaihertamaan takaraivoon.... siis ensitilassa Akateemiseen hommaamaan kesälukemista.