Physis: 3 tuntia melontaa

Aetheris: "When you look at yourself from a universal standpoint, something inside always reminds or informs you that there are bigger and better things to worry about." - Albert Einstein

Oivalinen loman aloitus: 25 - 30 astetta lämpöä, ei tuulta, ei ennaltapäätettyä ohjalmaa....siis aamulla kajakkivakjalle, kajakki veteen ja keula kohti kaupungin ulkoilusaaria. Melontaa puolitoista tuntia ja sen jälkeen pyyhe kuumalle kalliolle ja autuasta mitääntekemättömyyttä kirja kädessä. Paluu iltapäivällä kevyen merituulen saattelemana. Heerkullista, muutaman kuvankin otin, mutta jätin työläppärin duuniin, joten kuvitusta sitten myöhemmin. Enivei todella herkullista. Kajakin kanssa kolistellessa kun vielä saa aina varmat sympatiapisteet muilta saaressaolijoilta. Olisin varmsti kateellinen melojille jos en itse sellainen olisi.

Illalla kävin sitten taas ystäviäni ja itseäni viihdyttämässä terasseilla. Tällä kertaa tosin drinksu kädessä ainoastaan NÄYTTI GT:lta....sen verran kroppaani ajattelen että viikon viikon neljännen terasssikerran halusin hoitaa ilman tapahtumajuomia. Kävelin terassilta kotiin ja kävellessäni tajusin hilpeästi kuinka erilaisia tyyppejä eri terasseilla käy. Espan päässä oleva teatterihenkinen paikka oli täynnä overkolmekymppisiä kovasti ladattuja ja kovasti lomalaisen näköisiä tyyppejä. Rautatientorin Terassihelvetti puolestaan oli ääriään myöten täynnä underkolmekymppistä massaa ja missä jokaisesta pöydästä löytyi vähintään kaksi samanaista asua - trendit hanskassa. Hilpein paikka oli  Hakaniemen kivilinnasta löytyvä terde, jossa kaiken veivasi vielä live-blues pumppu. Homma osataan tällä Pitkänsillan pohjoispuolella. Herkku.