Physis: Nopsa lenkki 30 minuuttia

Aetheris: "Todellinen viisaus on vähemmän itsevarmaa kuin typeryys. Todella viisas epäilee usein, ja muuttaa mieltään; typerys on itsepäinen, ei epäile, hän tietää kaiken vaan ei omaa tietämättömyyttään. "
- Akhenaton

Testilenkinjälkeisen päivän vietin hikoilun suhteen palautellen, enkä siis juurikaan itseäni fyysisesti rasittanut. Lähinnä homma meni toisinpäin: Herkuttelin ja annoin mielen nauraa tai ainakin autuaasti hymyillä. Eilen tein nautinnolisen kokovartalotreenin: 30 minuuttia pilatesta ja 800 metriä vaparia / rintauintia. Näiden kohtuu vaatimattomien uinti-pilates-treenien jälkeen voin sanoa että tuo yhdistelmä todella sopii minulle: treenit selvästikin vaikuttavat  näkyvästi kehooni ja iltaisin olo on kokonaivaltaisen rauhallinen ja väsynyt. Voisinpa sanoa että  olo on todella zeniläinen tai ainakin buddhalainen: kroppa on väsynyt mutta mieli tekee rauhallisen tarkasti töitä...Ommmm!

Tänään sitten myöhäisen herätyksen jälkeen lyhyt ja rauhallinen lenkki Tölikän ympäri. Juoksu kulki edelleenki kuin unelma. Tämän viikon kokemuksilla uskallan sanoa että juoksussa  riittävän peruskunnon saavuttamisen jälkeen tärkeintä on pitää lihakset vetreinä ja hyvin venyteltynä, jolloin juoksu toimii kuin se kuuluisa junan vessa. Lähiviikkoina taidankin keskittyä vain pitämään, korsettini tiukkana,  jalkojen lihakseni venyneenä ja samallla totuttaa polveni taas takomaan asfalttia. Vahvasti tuntuu nyt  siltä että kunto on kova mutta pää on yhtä pehmeä kuin ennenkin. Viikolla sain vastustamattoman vinkin osallistua taas Hienoon Juoksutapahtumaan, jossa aikaisemminkin olen saanut kokea unohtumattomia juoksukokemuksia. Mallasviskin ja kuplajuoman entisestään pehmentämillä aivoilla en enään julista juoksevani maratoneja - olen niin jo kerran tehnyt. Mutta lupaanpa kuitenkin puolijulkisesti itselleni että käyn pitkällä lenkillä 1.10.2006.   

Lenkin jälkeen tein vielä  sielua virkistävä kalliolaisen  coitus päiväkännin kollegan kanssa Flemarin -Vaasiksen sekä Karhupuiston kulmilla. Kutkuttavan vaarallisen iltapäivätissuttelun pelasti kollegan avopuoliso, joka naisellisen vastustamattomasti keskeytti herra-klubin poreilevan iltapäiväistunnon juuri ennen Lähi-Idän kriisin ratkaisua.