Physis: Juoksu 30 minuuttia, pikkuisen vatsalihaksia

Aatoshetki: Taksimatka pimenevässä illassa. Pitkän työpäiävän jälkeen ajatus pysähtyi vieraankaupungin taksissa. Vaikka välillä duuni on vähintäänkin stressaavaan, niin kyllä minä nykyisestä työstäni pidän. Onnekas olen sen suhteen. 

Pääsin taas juoksemaan tänne suuren joen varrelle. Tällä kertaa hotellivalinta onnistuui ja olen vanhankaupungin kyljessä aivan kaupungin keskustassa. Nostatin hulluuspisteitä tekemällä kirpakan stressinpoistolenkin pitkin kaupungin kävelykatuja. Lenkillä ei ollut mitään tekemistä kunnon kohottamisen kanssa mutta hauskaa se oli. Tällä kertaa en onneksi törmännyt sosialistisiin muistomerkkeihin vaan sain juostu kapeankapeita kävelykujia siten että jos olisin kädet levälleen levittänyt niin varmasti olisin molempiin seiniin ylettynyt. Yläpuolella kulki jännittävä lasersäde, joka oli ohjattu kujien mukaiseksi jonkinlaisill peileillä. Jännittävää.

Nyt väsyttää niin vietävästi että painun pehkuihin. Päivä alkoi jo kuuden jälkeen lakko-ruuhkaiselta Helsinkivantaalta. Onneksi minä valitsin sen skandinaavisen lentoyhtiön. Tänään kotiin lähdössä ollut kollega kirosi suomaisen lentoyhtiön valintaansa ja poistui Wieniin kyttäämään mahdollisia  vaihtoehtoreittejä kotiin.