Physis: Aamubodausta 60 minuuttia ilta Joogaa 60 minuuttia

Aatoshetki: Ensimmäinen jooga kertani sujui kuin elokuvissa: täristen ja hikoille. Huipentumana hetki, jolloin ohjaaja tuli korjaamaan jalkojeni asentoa Tämän seurauksena pakettini tasapaino räjähti ja mies levälleen lattiualle. Tästä on hyvä aloittaa, enhän osaa mitään.

Tänään oli pitkastä aikaa hilpeä liikuntapäivä. Aamulla ryhmpäpodausta uuden ohjalman rytmissä ja  virkeän ohjaajan johdolla. Pakarat olivat vielä viikonlopun askelkyykyistä kireänä ja huomisaamuna ne ovat todennäköisesti pelkkää terästä ja betonia, sillä uudessa ohjelmassa oli uudet ja ihmeelliset askelkyykkysarjat, joissa hyödynnettiin steppi-lautaa. Ärsyttävän tehokasta kunhan alkuhakemisen jälkeen herkullisen tehokkaan oikean liikeradan löysin.  Päivällä perus-setti töitä ja kahvia.

Illalla lajilaajennus Joogatunnilla. Tunti oli saliketjun tuottamaa "McDonalds-Joogaa", jota tosiharrastajat eivät varmasti edes pidä oikeana joogana, mutta kyllä se oli hauskaa. Ensimmäinen asia, jonka sain todeta, oli että enhän minä vieläkään kroppaani hallitse vaikka olen kaikenlaista lajia virittää ja venyttää yriyyänyt. Uuden lajin myötä saa aina nöyränä todeta että vielä on maailmassa paljon uusia ja ihmmeelisiä opinpaikkoja. Tunnilla käytin läpi liikesarjoja, joita kutsutaan Namasteiksi - tai jotain. Liikkeet pitäisi pystyä tekemään hengityksen tahdissa, mikä tällä kokemustasolla on vielä kovasti hakusessa. Koko keskittyminen kohdistui allekirjoittaneella tasapainoon, kropan aktivoimiseen ja venytykseen (tässä järjestyksessä). Tästä on hyvä aloittaa matka Joogi-lentäjäksi.