Physis: Spinni + vatsa ja selkä 60 min

Aatoshetki: Järkyttävän energinen hymypakkaus spinnipyörän päällä sarvet päässä ja häntä satulan takana roikkumassa. Voiko hasukemmin hikoilla.

Vanha työkaveri organisoi Halloween-spinnin omalla salillaan.  Sinne oli mentävä ja kannatti mennäkin. Sali oli uusi, ohjaaja kaikinpuolin hyvä ja positiivinen. Spinnin päälle vielä ohjattu todella rankka selkä-vatsa-treeni. Tällaiset päivät tuovat liikunna ilon esiin. Onko hauksempaa kuin revitellä pulitutussa porukassa, vain meille varatussa spinninsalissa. Mukavaa. Entisestään tunnelmaa henkilöhohtaisesti nosti saamani huomiot hyvästä polkutekniikasta ja temmosta - hauskaa huomata että n. kolmen vuoden töhöttely ei ole mennyt hukkaan ja saamastani opastuksesta jotain on selkäytimeenkin jäänyt.

Taidan nollata päivän urheilusuoritukset nauttimalla vielä muutaman lasin palautusjuomaa illan after-spinnissä. Hmm...laskettelupuolella after-toiminta on ollut aina kovin hauskaa. Lienee syytä laajentaa mm. ruotsalaisesta after-skista hankkimani hauskat kokemukset myös suomalaiseen after-spinniin.