Physis: Juoksua 30 min & Ergosoutua salilla 15 min

Aatoshetki: Eilen satessa tehty positiivissävytteinen urasuunnitelma. Tavoitteena on siis tilanne, jossa olen: Erittän Merkittävä Henkilö Erittäin Tärkeässä Tehtävässä International Bisi Bisneksessä.

Tein viikonloppuna merkittävän skilli-laajennuksen ja toimin kahden lapsen hoitajana täysin itsenäisesti. Lapsettomana kaupunkisinkkuna pidän suoritusta pienen päähineen noston arvoisena. Toinen hoidokeista oli jo rationaalisilla perusteilla ohjattavissa mutta pienemmän kanssa ei insinörilähtöisella kommunikoinnilla juurikaan tuloksia aikaan saatu vaan hommaa oli pyritettävä reiluasti alle metrin mitaisen miehen  logiikalla - mielenkiintoista. Illan lopputulemiin täytyy olla kuitenkin tyytyväinen: Ei aineellisisa tai henkisiä vaurioita (hoitajalla tai hoidettvilla) ja  hoidettavat puhtaina unessa yhdeksän jälkeen. Tehtävä suoritettu - Hyttynen kuittaa.

Kaikki kunnia tämän maan vanhemmille. Lapsia hoitaessa ensimmäinen asia ei todellakaan ole, mitä söisin, jotta jaksaisin aamula hyvin treenata ja kauan hikoilla. Ja kun nyt tuon kirjoitin niin vielä suurempi kunnia niille vanhemmille, jotka pystyvät kaiken kotipyörityksen lisäksi pitkään juosta ja innokaasti harjoitella.  Ilta pisti ajattelemaan kuinka esimerkiski täällä virtuaalimaailmassa blogejaan kirjoittavat kykenenvät tekemiinsä suorituskiin ja pystyvät kaiken tärkeämmän vielä lisäksi hoitamaan. Syvä kummarrus.