Kirjoittelu on ollut satunnaista mutta kun blogini kautta käyn noita lienkkien takaa löytyviä blogeja seuraamassa niin miksipä ei pieni tilannepäivitys. Eli...

Kevään pitkä lenkki lähestyy ja päiviä Tukholman maratoniin on jäljella noin viikon verran. Valmistautuminen ei ole ollut ihan sillä tasolla kuin talvella toivoin ja suunnittelin, joten aikatavoitteen ole asetellut muotoon kaikki alle neljän on plussaa. Lähden siis  fiilistelemään ilman sen suurempia murheita. Muutaman 20- 25 kilometrin lenkin olen Huhti-toukokuussa ennättänyt juoksemaan ja näiden perusteella olen voinut olla levollisisn mielin. Ensiviikolla pastaa napaan,  perjantaina astutaan laivaan, lauantaina fiilistellaan lenkillä, sunnuntaina ihmetellään vaimon kanssa ulkomaiden ihmeitä ja maanantaina Helsinkiin bäks. Ilman huolia ja murheita...jepujee....Ehkä tämä kirjoittelukin taas aktivoituu kun tänne ylläpitopuolelle eksyin. Kesäkuulle maran lisäksi luvassa:

1) Muuto *2  (Voimakestävyyttä :))

2) Fillarointia (Ulkoilmaa)

3) Melontakauden avaus (Melonta on jäänyt tänä keväänä muiden aktiviteettien jalkoihin, muttä näin tänä vuonna. Myöhemmin sitten Suomen rannikko ja muut melaseikkailut)

4) Podausta. ( Juoksu alkaa kyllästyttämään, joten jotain vaihtelua on saatava päivittäiseen liikuntaan)