En aio tätä tarinalaatikkoa pehmeänpumpulisella maailmanparantamisella täyttää mutta jos seuraava hämmentävässä endorfiinipilvessä ilmoille ähkäisty välähdys aiheuttaa edes tiedostamattoman  tahi alitajuisen positiivisen reaktion yhdellekkään sen lukeneelle, olen kovasti tyytyväinen, eikä sen kirjoittamiseen kulunut aika ole mennyt hukkaan.

Siis...joku muinainen ja viisas on joskus sanonut jotain seuraavansuuntaista: Auttakaa lähimmäisiänne sillä saatte antamanne avun kymmenkertaisena takaisin. Voin allekirjoittaa edellisen. Olen viimeaikoina tehnyt kovasti töitä ja välillä olo on ollut todella surkea. Muutamaankin kertaan olen ystävälleni soittanut ja käytännöllisesi tkatsoen oksentanut koko pahanoloni hänen päälleen. Kuitenkin hän on jaksanut  kaiken ottaa vastaan ja pystynyt vielä todistamaan minulle että asiat ovat kaikinpuolin hyvin. Todellista hyvyyden kierrättämistä. Piste. 

Toisin sanoin tarinan opetus lienee verkostomarkkinoijien vanha liirumlaarum: Pitäkää huoli ystävistänne sillä he pitävät huolen teistä. M.O.T