Physis: 60 minuuttia kävelyä

Hikoiluloman jatkuessa lähdin kävellen totuttelemaan kevät keleihin sillä kevä on vihdoinkin tullut ainakin tänne rakkaan pääkauunkimme itäiseen kantakaupunkiin. Tölikän sorsilla näyttää edelleenkin olevan ahtaat uima-altaat mutta rannoilla tuoksuus jo selkeästi jo kevät - on se sitten siitepölyn tai homeisen ruohon aiheuttama.

Tunnetusti korkean lenkkeilijätiheyden omaavaa Töölönlahtea kiertäessäni silmiini pisti lenkkeilijöiden juoksuvarusteet: Itse pukeuden lenkille yleensä yli ja alkuhiki onkin jo ihon pinnassa ennen kuin kotiportin auki saan. Lenkille ukeutuessani ajatuksenani on ollut että tarjeta pitää vaikka välillä kävelisikin. Taidan tässä suhteessa olla hivenen epäortodoksi sillä useissa harjoitusoppaissa on maininta että juoksuvarusteet on syytä valita siten että lenkille lähtiessä olo ei ainakaan ole kuuma.Tänään tuli vastaan todellisia kevytpukeutujia varustautuneena  puuvillapaitaan tai muuhun ohueen ja olipa joku lähtenyt lenkille vain shortseissa. Juoksu shortseissa tällä kelillä tuntui hurjalta ajatukselta. Tietenkään minulla ei ko. kevyt lenkkeilystä ole kokemusta mutta jotenkin se vaan tuntuu vieraalta vaikka kylmssä ilmassa milelläni (lämpimästi pukeutuneena ) juoksenkin.

...ups. Mainasin unohtaa tärkeimmän, eli tämän hetken TOP-5 Hyttysen lenkkikamusta:

  1. Sway, Michael Buble
  2. Du får göra Som duwill, Patrik Isaksson
  3. Jääkärinmarssi, Kaartin Soittokunta
  4. Muistoja Pohjolasta, Kaartin Soittokunta
  5. No Like The Other Girls, The Rasmus

Hevimätöstä vapaa lista vahvistaa tiedon siitä että kovia juoksuharjoituksia en ole kevään aikana tehnyt vaan olen keskittynyt rauhalliseen nautiskeluun.