Physis: Venyttely 45 min

Aetheris: "The best way to get something done is to begin" - Tuntematon

Tsiisussarvipää mikä päivä. Jonkinmmoisella projektityökokemuksella tämä päivä muistaen haluan nyt hakata tämän sivuston virtuaaliseen ovenkarmiin omat teesini koskien hyvää projektijohtoa:

1) Aseta projektille tavoite

2) Aseta projektille aikataulu tavoitteen saavuttamiseksi

3) Varmista että kaikki projektin osapuolet ymmärtävät tavoitteet ja  aikatulun sekä niiden merkityksen

4) Seuraa projektin etenemistä ja puutu poikkeamiin

Tänään haasteita aiheutti kohdan kolme vajavainen toteutuminen, minkä vuoksi allekirjoittaneen työt uhkasivat lähiaikoina kovasti vaikeutua. No tilanteen korjaamiseksi hiekkaa heiteltiin taisteluhautojen välillä ahkerasti- onneksi saimme heiteltyä hivenen enemmän kuonaa kaverin puolelle ja tilanne saatiin fiksattua tyydyttävän asentoon. Enivei vaihteeksi huikean hapokas työpäivä...oujee.

Kun vihdoin töistä päsin kävin rauhoittumassa 45 minuutin venyttelysessiossa, mikä oli todellakin paikallan. Ohjaaja-täti laittoi vielä valot pois ja kynttilät palamaan niin Hyttysenkin ininä rupesi vähitelleen rauhoittumaan. Digitaalinen lenkkikaverini antoi ratikassa loppusilauksen soittamalla peräkkäin Metallican Onen ja YL:n esittämän Tango Desireen - Huikea kontrasti. Jäin pohtimaan elämän kontrasteja ja tunnustan että ne minulle säväreitä tuovat ja ihmeitä aikaansaavat: Tyttö, joka on saman tunnin sisällä pohdiskeleva analyytikko ja söpö shoppailuprinsessa. Työpäivä, joka alkaa puolenpäivän järjestelmäkatkolla ja päättyy iltapäivn turhaakin turhempaan viikkopalaveriin. Huikea maitohappo-spinni rraskaan työviikon päätteeksi ja sitä seuraava autuaan raukean mitääntekemätön lauantai-iltapäivä.