Physis: Hikinen Body Pumppi 60 min. Kova treeni, mutta oli hauskaa. Oivallinen ohjaaja paikkasi täyden salin ahdistusta

Aetheris: "Nerous on vain tavallista suurempaa kärsivällisyyttä."  - Benjamin Franklin

Tänään on ollut pitkä ja raskaskin päivä. Töissä normikiirus ja stressi, mutta päivä parani kellon nakuttaessa eteenpäin. Iltapäivällä mukava puhelinkesustelun Hyvän Ystävän kanssa muista kuin työasioista - emme jutelleet varsinaisesti mistään, mutta kuitenkin jutustelu pehmitti sisäistä pururataa. Illalla sitten ryhmässä hikoilua, joka pisti endorfiinit tihkumaan. Kaiken huippuksi illalla saatoin taas tekstiviestistä todeta, että tämä maailma on hyvä ja oikeamielinen paikka ihmiselle vaikka se välillä tarjoaa yllttäviä sydämentykytyksiä. Pahoitteluni salamyksäisyydestäni ja  mitään keromattomuudestai mutta tänään ei kertakaikkiaan tapahtunut mitään merkittävää mutta kovin paljon pieniä isoja asioita.

Koska päivä oli tavis, täytynee minun tunustaa että endorfiini-koukkuni lisäksi lienen myös stressi-riippuvainen. Juttelinkin tästä kerran erään kollegan kanssa. Perusteenä tuolle riippuvuudelle olkoon se että tekee ja nauttii työstä, joka näkyy ulospäin lähinnä kohonneena verenpaineena ja unettomuutena. Kun siihen yhdistetään että jatkuvien muutosten loppuessa kuluu ehkä vajaa kuukausi, jonka jälkeen olo käy töissä levottomaksi, katse alkaa harhailla ja mieli alkaa hakea uusia haasteita.

Ja jotta avautuminen olisi perusteellien niin lopuksi vielä tiistai-illan hiljainen vastalause suomalaiselle verottajalle - Mur!