Physis: Lenkki 45 minuuttia

Aatoshetki: "V.....aa niin ettei veri kierrä." Joku tuon edellisen töissä aikoinaan laukaisi. Se kuvaa tämänpäiväisiä tunteita aamusta iltaan, tunteen ollessa välillä heikompi mutta pääasiassa vallitseva.

Wikipediasta leikeltyä: Eksistentialismin mukaan ihmisyyttä ei ole ennalta määrätty, vaan jokainen on vapaa valitsemaan olemisen tapansa itse ja on toisaalta siihen myös pakotettu. Eksistentialismin mukaan ihmisen olemassaolossa on ensisijaista kokemus yksilöllisestä, ainutlaatuisesta olemassaolosta (eksistenssistä), joka edeltää olemassaoloa esimerkiksi ryhmän jäsenenä tai biologisena olentona. Olemassaolossaan ihminen on "heitetty maailmaan". Hän on sekä täysin vapaa valitsemaan olemuksensa ja arvonsa että tähän pakotettu. Tästä ristiriidasta seuraavaa elämän peruskokemusta kutsutaan ahdistukseksi tai angstiksi.

Tänään on syystä tai toisesta olleut kovin ahdistava päivä ilman mitään sen suurempaa syytä tai seurausta. Raivostuttavaa kun homma menee siihen että ei saa edes mitään tehtyä. Röyh. Onneksi pääsin edes sen verran lenkille että kupla otsassa hiukan helpotti. Vielä kun sain tämän kirjoitettua niin saatan saada nukuttuakin. Ugh!