Physis: 30 minuuttia pilatesta

Aetheris: ""Imagination is more important than knowledge..." - Albert E.

Kesä on hassua aikaa...päädyimme taas eien työorukalla terassille. Työntutkija voisi varmaan sanoa että kun työntekoon tottuneelta porukalta otetaan pahin paine pois, ei se osaa tehdä työtä lainkaan. Tuolta homma nimittäin tällä hetkellä tuntuu, vaikka kommenteissa ansiokkaasti työtäni maratoniinkin verrattiin.

Muttamutta eilen homma pysyi hyvin kasassa ja pääpaino oli jutustelulla ja hyvällä syömisellä. Kirjoittaja päätyi tosin konseptiravintolan konsepti-salaattiin, jonka maku ei sitten ollutkaan konsetin mukainen - tai ehkä se oli juuri sitä; viileän mautonta. Tänään pääsin sitten pitkästä aikaa pilatekseen ja homma tuntui todela maukkaalta ja kun itseäni lattialla puristelin ja jännittelin rupesi mieli tekemään uimaan, joten kävin siis vielä uimassa...aiaiaia. Ja sitten vielä uusia musiikkikokemuksia olen kokenut: Nyt soi lenkkikamussani Emma Salokoski. Melkoisen muikea neito laulamaan. Rytmi ei ehkä ole parasta lenkki musiikkia, mutta kyllä on hyvät fiiilikset. Tourin koostekin täytyy varmasti katsella äänettömänä kun en malta emmaa vaientaa.

Musiikin lisäksi kirjat tuntuvat olevan kovin kevyttä ja kesäistä, vaan ei sitä ulkona kovin raskaita kivia käsissään jaksa pitääkään. The Fountainhead oli vielä Akateemisesta loppu, joten tilaukseen meni se. Rupeaa hymyilyttämään kirjahyllyni Lance- osio, mutta olenpa oppinut niistä paljon asiaa ja asiatonta rahapyöräilyn maailmasta. Tässä viimeisimmässä on huvittavia anekdootteja mm. humalaisista faneista vuoristoetapeilla ja hämmentäviä vihjauksia mallityttöjen tehtävistä palkintojenjaon yhteydessä.