Physis: 45 minuuttia venyttelyä

Aetheris: "The definition of a consultant: Someone who borrows your watch, tells you the time and then charges you for the privilege."- Kukalie

Työelämän haukattua taas miehen tuo ylläoleva osui häkellyttävän lähelle ajatusosastoa...

Päräytin sunnuntaina hauskan 45 minuuttisen lenkin siten että lönköttelin ensimmäisen vartin todella rauhallisesti, minkä jälkeen lähdin hitaasti kiihdyttelemään siten että uusi kiihdytys meni aina edellistä  kovemmaksi. Oli niin hauskaa että päätin palkita itseni maanantaisella lepopäivällä. Vaikka eipä maanantaina hikoilusta mitään olisi tullutkaan. Sen verran pahasti mieli ja kroppa oli vielä loma-asennossa että ilta meni torkkuessa. Tänään sittten kuunnon venyttely, joka olikin hauskaa sillä tällä kertaa pystyin  todella venyttelemään, hyvä - hieroja - hyvä.

On muuten hauska huomata, kuinka loma vaikuttaa. Fyysisesti olen lomien jälkeen korkeintaa samalla tasolla kuin ennen lomia, mutta ajatusten tasolla olen taas kuin uusi mies. Kesäkuussa mieli oli vähintäänkin loppuunajaettu ja ajatukset perusteellisesti kaluttu mutta kolmen viikon kuuri aurinkoa, aikatauluttomuutta ja  rentoa rullailua purki pahimmat patoutumat ja suurimmatkin solmut. Hyttysen ajatus kaipaa taas karhua, jonka kanssa painia....Vräyh!