Physis: 30 minuuttia mattojuoksua + vatsa- ja selkälihakset<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilinen keli ei houkutellut vapunaikana pehmentynyttä mieltäni ulos tiukentamaan vapun aikana pehmentynyttä kroppaani. Päädyin siis sisälle televisioiden ääreen matolle paikallaan juoksemaan. Tällä kokemuksella tiedän jo että kaikki juoksumatolla vietetty aika tylsistyttää suorassa suhteessa mieltä. Tämän vuoksi speksasin itselleni oikein juoksu harjoituksen: Kiihtyvällä vauhdilla ensimmäiset viisi kilometriä, jonka jälkeen lönköttelyä nopeudella 10 km/h niin että 30 minuuttia tulee täyteen. Homma oli yllättävän hauskaa. Oleilu matolla on ällistyttävän tympeää, minkä vuoksi nopeuden ja nousukulman säätely toi hommaan edes vähän vaihtelua. Loppuvaiheilla homma meni vielä niin vauhdikkaaksi että ainakaan minä en paikoillaan pysyvällä alustalla moiseen kykene.

 

Wapun neste- ja hiilihydraatti tankkauksen sekä vauhdin kanssa leikittelyn jälkeen tekeekin miehen mieli ulos ja rannoille juoksemaan. Seuraavan juoksun suuntaan rantoja pitkin kohti eteläistä Helsinkiä.