Physis: Pody Pump 60 minuuttia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sain eilen palautetta, että blogia pitäisi päivittää useammin… siis päivitellään blogia ja elämää. Kesäkuu on mennyt reissuhommissa ja blogin kirjoittaminen on jäänyt tehtävälistalla viimeiseksi, …mutta tämä osoite ei ole siis kuollut, se on pitkällä kesälomalla ja päivitykset ennen elokuuta ovat satunnaisia.

 

Elämä on muutosta sen huomaa kun tapaa harvakseltaan ihmistä, joka kuitenkin tuntee sisäisen pururatani liikahdukset. Päivästä toiseen itsensä kanssa elellessä jäävät ne merkittävät pienet muutokset huomaamatta mutta ulkopuolinen ne huomaa. Eilen se muutos realisoitui lausahdukseen: ”….Hyttysestä on tullut hippi.” Okei ulkomuoto lienee näin kesälomalla ainakin hipahtava, joten jonkinasteinen Hippiäinen ainakin on allekirjoittaneesta tullut: Parta ei vieläkään kasva mutta hiuksiin on pituutta tullut. Kravatti kiristää edelleenkin ajoittain kaulaa, mutta nyt maltan ajatella. Ja taitaa hippiytyminen näkyä jollain tavalla myös liikkumisessani. Ryhmäliikuntaa edelleen säännöllisesti harrastan mutta todellisen sisällön liikuntaani tuo nykyään pitkät ja rauhalliset matkat ajatuksiin meloen ja pyöräillen. Liikkumiseni on kääntynyt sisäänpäin, en liiku saavuttaakseni kilometrejä ja syketasoja vaan löytääkseni kestäviä ajatuksia ja niitä yhdistäviä lankoja…ja edellisellä lausahduksella yllätin itsenikin.

 

Kesän Suuri Retki on parin viikon vaellus ruotsalaisen erämaan ytimessä ja vuorien keskellä Kvikkjokista Ritsemiin. Itselleni se on jollain tasolla kauan odotettu retki, sillä kiireisen rajallisesta kaveriporukastani en ole tähän asti löytänyt siihen tarvittavia lomaviikkoja. Syksyn myötä kuitenkin ihastuttavaa matkaseuraa löytyi ja Sarekia ehdotettiin minulle jo ennen kuin hämäläisenä ehdin asiaa edes ajattelemaan. Itselleni riittää että pääsen kahdeksi viikoksi alueelle, jossa kännykän ja läppärin käyttö on luonnontieteellisistä syistä mahdotonta. Kaikki muu, mitä seuraa on pelkkää plussaa.

 

Ja lopuksi pieni mainospala Blogista, jonka aihe liippaa läheltä sydäntä: Pitkällistä melontaa.