Physis: Lepoa eilisen spinnistä.

Aatoshetki: Soitto kolmena päivänä peräkkäin polkupyöräliikkeeseen. Kysymys: " Ovatko pyörääni tilatut lisäreleet ja -päristimet saapuneet ja voinko tulla hakemaan pyöräni?" Vastaus: " Eivät ole vielä tulleet, pitäisi kyllä tulla jo huomenna. Soita huomenna uudelleen." Perskules. Olo on kuin lapsella, jolta viedään tikkari kerta toisensa jälkeen....Harmittaisi jos en olisi näin innoissani.

Täällä viikolla on tulllut liikuttua paljon: Maanantaina spinni, tiistaina sali, keskiviikkona loskassa Tölikän ympäri ja eilen vielä spinniä. Tänään anasaittu lepo.

Olen aikaisemmin ainakin ihmetellyt ihmisten katsetta heidän kuunnellessa mp3-soitinta. Lienenkö sitä vielä sanoiksi kirjannut, mutta nykyään paljon lähiliikenteen junilla liikkuvana olen sen useasti huomioinut.. Muttamutta itse huomasin tänään tuohon mp3-katseeseen vajonneeni: mp3-katse erottuu tyhjänä tuijotuksena läpi vastassa istuvan ihmisen tai katseen hajamielisenä harhailuna pitkin ympäröivää maisemaa ja junaa. Yhteistä kaikille mp3-tuijottajille on kuitenkin se että he tuntuvat olevan täysin omassa maailmassaan- hauskaa. Vielä hilpeämpää mp3-tuijottelussa on se että siihen tuntuu vajoavan välittömästi kun istahtaa kuulottimet korvilla joukkoliikenneväileeseen.