Hiljaista kirjoitusrintamalla ja siksi lienee kohteliasta ilmoittaa täälläkin että hiljaisuus tulee jatkumaan ainakin toistaiseksi mutta ei varmasti ikuisesti. Työpaikka vaihtui vuodenvaihteessa, minkä seurauksena työperäisen matkustamisen määrä lisääntyi merkittävästi. Tämä on siis suurin syy rauhalliseen päivitystahtiin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Juokseminen jatkuu edelleen ja numerolappu on edelleen maksettuna 2008 Tukholman maratonille aikatavoitteen ollessa edelleen 3:30 – 4:00 riippuen kevään juoksumääristä. Juoksentelu siis jatkuu entisillä periaatteilla, mutta niiden kirjaaminen tänne nettiin on jatkossa varmasti harvempaa. Enemmän fiilispuolelta. Uutena lisäni liikkumiseen AstangaJooga, jota voin suositella kaikille juoksijoille. Eilen juoksin Helsingin rantoja puolitoista tuntia, jonka jälkeen söin hyvin. Tämän jälkeen vajaa kolme tuntia sulattelua ja nesteytystä ja sen jälkeen Joogatunnille. Liikkeet ovat vaativia – ainakin minunlaiselleni rautakangelle- mutta hikoilu on häkellyttävää. Liikkuvuudessakin huomaan jo selviä muutoksia: Takareidet ovat vertyneet ja myös yläkropan vääntely on selvästi helpottunut.

 

Näiden sanojen jälkeen voin sanoa Kiitäväni ja kumartavani syväääääääään toistaiseksi. Palaillaan asiaan hetkisen päästä.