Physis: Ryhmäpodausta 55 min

Aetheris: "Wise men make proverbs, but fools repeat them." - Samuel Palmer

Hmmm... jos digitaalinen lenkkikamuni mutti lenkkini räntäsateisen raastavasta tamppaamisesta jamaikalaisen aurinkoiseksi keinahteluksi niin myös sen mukana tullut softa on alkanut muuttaa musiikkikirjastonai jopa itseäni hämmentäväksi. Hommasin nimittäin itselleni vihdoin tunnarit Applen Itunes-nettikauppaan ja hauskaa on ollut. Uusina ihastuksiana kovalevynkulmaltani paikkansa ovat saaneet mm. kypsempi Blueshani Dinah Washington, 90-luvun Tanssitypsy Sonique ja 60-luvun? Rokki-ihmetys The Animals. En olisi malttanaut millään lopettaa levylistojen selailua ja uusien tuttavuuksien etsimistä vaikka sain kuin sainkin itseni nukkumaan ennen kuin tuotin liikaa sisältöä Herra Amexin seuraavaan kirjeeseen. 

Välillä tuntuu että etenkin liikunnassa olen jämähtänyt kovasti paikoilleen ja  hiki tulee vuodesta toiseen juosten, pyöräillen ja meloen. Varsinkin näin kesän taittuessa taas kevään odotukeseen mieleen tulee, kuinka hauskaa olisi alkaa käydä kiipeämässä seinillä, juoksemassa soikean pallon perässä tai kokeilla notkeutta ja kropanhallintaa kehittävää tatamilajia. Toisaalta juoksun osalta olen tänä kesänä väräytellyt käyrästöjä mm. tekemällä vetoharjoituksia ja etsimällä vaihtoehtoisia juoksutapoja esim. takaperin, sivuttain ja  loikkien. Melonnassa puolestaan on vallalla suuntaus, jossa mielekkäintä meloa rivakasti muutaman tunnin sensijaan että lähtisin päiväkausiksi kiertelmään Inarin selkiä ja Suomenlahden saaria. Vain pyöräily on pysynyt samana, mutta sekin vain ulkopuolelta katsottuna sillä pyöränselkään hyppääminen saa korvienvälisen pururatani aina mukavasti pölyämään...jotain tuuletusta kuitenkin - selvästi.

Totuuden nimissä nykyinen toimenkuvani ja työtilanteeni huomioiden on ihan fiksua pitää lajivalikoima tällä hetkellä noissa valmiiksitreenatuissa ja keskittyä laajentamaan rajojaan liikunnan näkökulmasta palauttavammissa merkeissä kirja kädessä, luurit korvilla tai lautanen pöydällä. Noiden kolmen edellä luetellun kannalta fiilis onkin hyvin tuulettunut, en varmasti muuten tätä tekstiä kirjoittaisikaan.